Om GA-Import A/S

Vores oprindelige idegrundlag var at sælge og levere til detailhandlen under anderledes forudsætninger end der var, og stadigvæk er, på det danske legetøjsmarked.

Hele vores strategi byggede på at sælge legetøj til den lavest mulige pris, og på de bedst mulige betingelser, således at avanceniveauet hos vores kunder blev højnet.

Filosofien var egentlig ret enkel men vi tænkte dengang, at hvis vores kunder ikke tjente penge – kom vi nok heler ikke til det.

Meget har forandret sig i legetøjsbranchen siden vi startede i 1992, men vores idegrundlag er stadig de samme! Af de bredtfavnende grossister i Danmark er GA-Import A/S nu blandt

de største – hvilket vi er meget stolte af, og som vi skylder vores kunder megen tak for.

Vores målsætning i forhold til kunder er at servicere alle, - store som små – på den bedste og mest seriøse måde, således at alle uanset niveau bliver behandlet med respekt og imødekommenhed.

GA Imports vareudbud bygger på flere og flere solide mærkevarer, som vi markedsfører i egen producerede detailkataloger, igennem butikskæder og stormagasiner.

Vi er en mindre familiær organisation på 16 mennesker, som med et kæmpe engagement og branchekendskab, har tabt sit hjerte til den danske legetøjsbranche.